WLP

In opdracht van WLP ontwikkelden we verschillende grote en kleine projecten, van quick learnings tot e-learningmodules en ‘branched video’. Doelgroep: voltijd- en deeltijdstudenten op mbo-niveau 2, 3 en 4.

Over de klant

WLP (Werkend Leren in de Procestechniek) is een landelijk samenwerkingsverband van roc’s met opleidingen voor procesoperator. WLP biedt opleidingen via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) en de beroepsopleidende leerweg (BOL).

E-learning

Wij realiseerden een e-learningprogramma over regeltheorie. Door een combinatie van videolessen, interactieve simulaties, praktische oefenvragen met feedback en meer dan 50 animaties maakt het programma de vaak lastige leerstof toegankelijk en begrijpelijk voor studenten én docenten op niveau 3 en 4 van het mbo.

Branched video

In de branched video’s kruipen studenten in de huid van een operator en maken keuzes bij realistische dilemma’s op de werkvloer. Afhankelijk van hun keuze komen ze steeds in een nieuwe situatie (goed of minder goed) terecht waarin zij opnieuw keuzes moeten maken, enzovoort. De video’s draaien om thema’s als veiligheid, productkwaliteit en ‘bewust werken’.

Quick learnings

Ten slotte maakten we ‘quick learnings’. Dit zijn mini-cursussen waarin de essentie van een bepaald onderwerp wordt herhaald of uitgelegd met behulp van tekst, video en animatie. Soms maken we er een leuke mini-game van.

WLP

Euterpelaan 100
5344 CS Oss
wlp.nu

Marcel van den Oever werkt met passie en voelt een grote verantwoordelijkheid voor kwaliteit. Dit resulteert in prachtige, waardevolle producten. Fijn samenwerken!

Jan van Wonderen
Oprichter Faqta

Vierboom & Partners ontwerpt en ontwikkelt al 25 jaar opleidingstrajecten voor het bedrijfsleven. Marcel van den Oever is een van de partners waarmee ik met veel plezier samenwerk. Hij is deskundig, verdiept zich in het bedrijf en de klant en levert concrete adviezen af, waar de opdrachtgever werkelijk wat aan heeft.

Frits Vierboom
Vierboom & Partners

Marcel van den Oever: excellent en zeer ervaren in zijn vak, zeer prettig om mee samen te werken, effectieve en adequate communicatie, betrouwbaar in planningen, kent de processen. Kortom: benaderen, je krijgt geen spijt!

Nicolette Obers
Senior art director

Wij maken aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke bedrijfsopleidingen. Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Contact