Shell

In samenwerking met Shell Pernis en in opdracht van WLP ontwikkelden wij een ‘branched video’-project over verschillende werkprocessen in de chemische sector.

Over de klant

Shell CVP & Verladingen produceert en verscheept halffabricaten voor schuimproducten.

Over de opdracht

In de branched video’s kruipen studenten in de huid van een operator en maken keuzes bij realistische dilemma’s op de werkvloer. Afhankelijk van hun keuze komen ze steeds in een nieuwe situatie (goed of minder goed) terecht waarin zij opnieuw keuzes moeten maken, enzovoort. De video’s draaien om thema’s als veiligheid, productkwaliteit en ‘bewust werken’.

Shell

Vondelingenweg 601
3196 KK Hoogvliet
shell.nl

Marcel van den Oever werkt met passie en voelt een grote verantwoordelijkheid voor kwaliteit. Dit resulteert in prachtige, waardevolle producten. Fijn samenwerken!

Jan van Wonderen
Oprichter Faqta

Vierboom & Partners ontwerpt en ontwikkelt al 25 jaar opleidingstrajecten voor het bedrijfsleven. Marcel van den Oever is een van de partners waarmee ik met veel plezier samenwerk. Hij is deskundig, verdiept zich in het bedrijf en de klant en levert concrete adviezen af, waar de opdrachtgever werkelijk wat aan heeft.

Frits Vierboom
Vierboom & Partners

Marcel van den Oever: excellent en zeer ervaren in zijn vak, zeer prettig om mee samen te werken, effectieve en adequate communicatie, betrouwbaar in planningen, kent de processen. Kortom: benaderen, je krijgt geen spijt!

Nicolette Obers
Senior art director

Wij maken aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke bedrijfsopleidingen. Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Contact