NNVO

Voor NNVO (Nationale Nautische Verkeersdienst Opleiding) ontwikkelden wij de e-learning Brug- en Sluisbediening.

Over de klant

NNVO stelt opleidingen ter beschikking aan de nautische sector. NNVO doet dit door opleidingen in te kopen en daar waar deze niet beschikbaar zijn (mede) te ontwikkelen. De aangeboden opleidingen voldoen aan een vastgestelde standaard.

Over de opdracht

In digitale, interactieve modules komen alle aspecten van het werk van een brug- of sluiswachter aan de orde. Behalve interactieve opdrachten bevatten alle modules veel videomateriaal en animaties. Voor de videopresentaties werd presentatrice Jessica Groeneveld ingehuurd. Doelgroep van de e-learning: mensen met een minimale voorkennis van de sector.

NNVO

Schorpioenstraat 61
3067 GG Rotterdam
nnvo.nl

Marcel van den Oever werkt met passie en voelt een grote verantwoordelijkheid voor kwaliteit. Dit resulteert in prachtige, waardevolle producten. Fijn samenwerken!

Jan van Wonderen
Oprichter Faqta

Vierboom & Partners ontwerpt en ontwikkelt al 25 jaar opleidingstrajecten voor het bedrijfsleven. Marcel van den Oever is een van de partners waarmee ik met veel plezier samenwerk. Hij is deskundig, verdiept zich in het bedrijf en de klant en levert concrete adviezen af, waar de opdrachtgever werkelijk wat aan heeft.

Frits Vierboom
Vierboom & Partners

Marcel van den Oever: excellent en zeer ervaren in zijn vak, zeer prettig om mee samen te werken, effectieve en adequate communicatie, betrouwbaar in planningen, kent de processen. Kortom: benaderen, je krijgt geen spijt!

Nicolette Obers
Senior art director

Wij maken aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke bedrijfsopleidingen. Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Contact