Houdijk Holland

Wij hielpen Houdijk Holland op weg bij de totstandkoming van de Houdijk Academy. Wij hielpen hen bij de keuze van het LMS en ontwikkelden in korte tijd ruim 20 e-learningmodules over installatieonderdelen van een productielijn.

Over de klant

Houdijk Holland is wereldwijd ‘first in biscuit feeding’. Het bedrijf ontwerpt, assembleert en installeert geavanceerde systemen voor het transporteren, inspecteren en beladen van allerlei soorten biscuits en crackers.

Over de opdracht

In korte tijd ontwikkelden wij met succes 25 modules over installatieonderdelen van Houdijk Holland, bedoeld voor operators wereldwijd. Het ontwerp- en realisatietraject ging in de snelkookpan. Een team van 2 auteurs, een animator, een bouwer en een projectleider ontwikkelde gemiddeld 1 module per week. Een juiste afstemming was essentieel: als de ene medewerker een taak niet had afgerond, kon de volgende niet verder. En dat allemaal in de periode maart-augustus 2020: met alle beperkingen in verband met corona.

Houdijk Holland

Trawlerweg 2-4
3133 KS Vlaardingen
houdijk.com

Marcel van den Oever werkt met passie en voelt een grote verantwoordelijkheid voor kwaliteit. Dit resulteert in prachtige, waardevolle producten. Fijn samenwerken!

Jan van Wonderen
Oprichter Faqta

Vierboom & Partners ontwerpt en ontwikkelt al 25 jaar opleidingstrajecten voor het bedrijfsleven. Marcel van den Oever is een van de partners waarmee ik met veel plezier samenwerk. Hij is deskundig, verdiept zich in het bedrijf en de klant en levert concrete adviezen af, waar de opdrachtgever werkelijk wat aan heeft.

Frits Vierboom
Vierboom & Partners

Marcel van den Oever: excellent en zeer ervaren in zijn vak, zeer prettig om mee samen te werken, effectieve en adequate communicatie, betrouwbaar in planningen, kent de processen. Kortom: benaderen, je krijgt geen spijt!

Nicolette Obers
Senior art director

Wij maken aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke bedrijfsopleidingen. Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Contact