GTS

Voor GTS ontwikkelden wij de Basisopleiding Vliegtuigtanker. Dit is een digitale, interactieve bedrijfsopleiding (e-learning) voor nieuwe én ervaren medewerkers.

Over de klant

GTS (Gezamenlijke Tankdienst Schiphol BV) is een van de drie tankdiensten op Schiphol. Veiligheid en procedures zijn belangrijke factoren in het werk van vliegtuigtankers. In de opleiding besteden we hier dan ook veel aandacht aan.

Over de opdracht

De e-learning bestaat uit 4 modules met oefentoetsen, examens, beoordelingslijsten voor praktijkvaardigheden en (deel)certificaten. We bouwden de opleiding vanaf de grond op, in nauwe samenwerking met supervisors en opleiders. We brachten een duidelijke lijn aan in het praktische deel van de vijfweekse opleiding en trainden de praktijkopleiders. In de opleiding komen alle aspecten van de werkzaamheden van vliegtuigtankers aan de orde.

Interactieve fuelpanels

Vliegtuigtankers leren in korte tijd hoe zij zo'n 20 verschillende vliegtuigtypen moeten tanken. Elk vliegtuig heeft zijn eigen fuelpanel. Dit is een soort dashboard dat voor een betanking wordt ingesteld. Voor de e-learning ontwikkelden wij interactieve fuelpanels waarmee cursisten kunnen leren hoe zij een bepaald vliegtuig moeten tanken en het betreffende fuelpanel moeten instellen.

GTS

Anchoragelaan 6
1118 LD Schiphol

Marcel van den Oever werkt met passie en voelt een grote verantwoordelijkheid voor kwaliteit. Dit resulteert in prachtige, waardevolle producten. Fijn samenwerken!

Jan van Wonderen
Oprichter Faqta

Vierboom & Partners ontwerpt en ontwikkelt al 25 jaar opleidingstrajecten voor het bedrijfsleven. Marcel van den Oever is een van de partners waarmee ik met veel plezier samenwerk. Hij is deskundig, verdiept zich in het bedrijf en de klant en levert concrete adviezen af, waar de opdrachtgever werkelijk wat aan heeft.

Frits Vierboom
Vierboom & Partners

Marcel van den Oever: excellent en zeer ervaren in zijn vak, zeer prettig om mee samen te werken, effectieve en adequate communicatie, betrouwbaar in planningen, kent de processen. Kortom: benaderen, je krijgt geen spijt!

Nicolette Obers
Senior art director

Wij maken aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke bedrijfsopleidingen. Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Contact