EMO

Voor EMO vernieuwen wij de interne opleidingen en maken wij het systeem van werkinstructies met betrekking tot Kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM) beter toegankelijk.

Over de klant

EMO (Europees Massagoed Overslag BV) is een van de grootste overslagbedrijven voor droge bulk in Europa. Vanuit heel de wereld komen de grootste zeeschepen naar EMO. EMO heeft klanten in de staalindustrie, siliciumindustrie en energiesector.

Over de opdracht

Bij EMO vernieuwen wij de interne opleidingen van de stuwadoors, waardoor deze beter aansluiten bij moderne manieren van leren. De praktijkopleiding staat centraal, maar de basis voor theorie en instructie wordt gevormd door e-learning. Een enorm project waarbij we nauw samenwerken met mentoren en medewerkers uit alle functiegroepen: van bootsmannen tot laadschoprijders, van lichterbeladers tot brugmachinisten.

EMO

Missouriweg 25
3199 LB Maasvlakte RT | Havennr 8010
emo.nl

Marcel van den Oever werkt met passie en voelt een grote verantwoordelijkheid voor kwaliteit. Dit resulteert in prachtige, waardevolle producten. Fijn samenwerken!

Jan van Wonderen
Oprichter Faqta

Vierboom & Partners ontwerpt en ontwikkelt al 25 jaar opleidingstrajecten voor het bedrijfsleven. Marcel van den Oever is een van de partners waarmee ik met veel plezier samenwerk. Hij is deskundig, verdiept zich in het bedrijf en de klant en levert concrete adviezen af, waar de opdrachtgever werkelijk wat aan heeft.

Frits Vierboom
Vierboom & Partners

Marcel van den Oever: excellent en zeer ervaren in zijn vak, zeer prettig om mee samen te werken, effectieve en adequate communicatie, betrouwbaar in planningen, kent de processen. Kortom: benaderen, je krijgt geen spijt!

Nicolette Obers
Senior art director

Wij maken aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke bedrijfsopleidingen. Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Contact