CRS

Voor CRS ontwikkelden wij de Basisopleiding Vliegtuigtanker. De inhoud is afgeleid van de opleiding die wij voor GTS maakten.

Over de klant

CRS (Combined Refuelling Services) is een van de drie tankdiensten op Schiphol. Veiligheid en procedures zijn belangrijke factoren in het werk van vliegtuigtankers. In de opleiding besteden we hier dan ook veel aandacht aan.

Over de opdracht

In de opleiding komen alle aspecten van de werkzaamheden van vliegtuigtankers aan de orde. De e-learning bestaat uit 4 modules. CRS en GTS verlenen dezelfde diensten en moeten zich houden aan dezelfde procedures. Toch wijkt de organisatie van de werkzaamheden op bepaalde punten af. Voor ons was het daarom extra belangrijk om het werk van een vliegtuigtanker tot in detail te kennen. Alleen op die manier konden we de verschillen tussen beide bedrijven ontdekken.

Interactieve fuelpanels

Vliegtuigtankers leren in korte tijd hoe zij zo'n 20 verschillende vliegtuigtypen moeten tanken. Elk vliegtuig heeft zijn eigen fuelpanel. Dit is een soort dashboard dat voor een betanking wordt ingesteld. Voor de e-learning ontwikkelden wij interactieve fuelpanels waarmee cursisten kunnen leren hoe zij een bepaald vliegtuig moeten tanken en het betreffende fuelpanel moeten instellen.

CRS

Anchoragelaan 4
1118 LD Schiphol

Marcel van den Oever werkt met passie en voelt een grote verantwoordelijkheid voor kwaliteit. Dit resulteert in prachtige, waardevolle producten. Fijn samenwerken!

Jan van Wonderen
Oprichter Faqta

Vierboom & Partners ontwerpt en ontwikkelt al 25 jaar opleidingstrajecten voor het bedrijfsleven. Marcel van den Oever is een van de partners waarmee ik met veel plezier samenwerk. Hij is deskundig, verdiept zich in het bedrijf en de klant en levert concrete adviezen af, waar de opdrachtgever werkelijk wat aan heeft.

Frits Vierboom
Vierboom & Partners

Marcel van den Oever: excellent en zeer ervaren in zijn vak, zeer prettig om mee samen te werken, effectieve en adequate communicatie, betrouwbaar in planningen, kent de processen. Kortom: benaderen, je krijgt geen spijt!

Nicolette Obers
Senior art director

Wij maken aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke bedrijfsopleidingen. Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Contact