AEGIR-Marine

Wij helpen AEGIR-Marine bij de realisatie van d AEGIR Academy, een groot e-learningplatform voor de training van medewerkers. Wij assisteren  AEGIR-Marine  bij de ombouw van trainingsvideo’s naar interactieve e-learningmodules met veel 3D.

Over de klant

AEGIR-Marine is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van (onder meer) schroefafdichtingen van schepen. Vanuit kantoren in Nederland, Singapore, de VS, Panama, Namibiē en Shanghai biedt het bedrijf service voor elk type en merk afdichting, inclusief reparaties onder water.

Over de opdracht

Tijdens de coronabeperkingen in 2020 begonnen de trainers van AEGIR-Marine met het maken van trainingsvideo’s voor monteurs die wereldwijd worden uitgezonden naar reparatie- en onderhoudsklussen. Vervolgens wilden zij de trainingsvideo’s laten ombouwen naar e-learning. Via onze contacten bij het Hilversumse bedrijf Procademy kwam AEGIR-Marine bij ons terecht. Sindsdien helpen we bij de ombouw van ruim 25 uur aan trainingsvideo’s naar Engelstalige e-learningmodules met veel (3D-)animaties.

AEGIR-Marine

Molenvliet 34
3961 MV Wijk bij Duurstede
aegirmarine.com

Marcel van den Oever werkt met passie en voelt een grote verantwoordelijkheid voor kwaliteit. Dit resulteert in prachtige, waardevolle producten. Fijn samenwerken!

Jan van Wonderen
Oprichter Faqta

Vierboom & Partners ontwerpt en ontwikkelt al 25 jaar opleidingstrajecten voor het bedrijfsleven. Marcel van den Oever is een van de partners waarmee ik met veel plezier samenwerk. Hij is deskundig, verdiept zich in het bedrijf en de klant en levert concrete adviezen af, waar de opdrachtgever werkelijk wat aan heeft.

Frits Vierboom
Vierboom & Partners

Marcel van den Oever: excellent en zeer ervaren in zijn vak, zeer prettig om mee samen te werken, effectieve en adequate communicatie, betrouwbaar in planningen, kent de processen. Kortom: benaderen, je krijgt geen spijt!

Nicolette Obers
Senior art director

Wij maken aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke bedrijfsopleidingen. Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Contact