Partners

Marcel van den Oever

Van den Oever Opleidingen is het bedrijf van Marcel van den Oever. Voorheen was hij werkzaam als docent in het middelbaar beroepsonderwijs en als onderwijskundig ontwikkelaar.

Van den Oever Opleidingen werkt samen met professionele partners, in een breed netwerk van opleidingskundigen, e-learningbouwers, animatoren en andere specialisten.

Vincent Arnoldussen

Creatieve duizendpoot: webdesigner, fotograaf, filmer, e-learningbouwer, animator, eigenaar van Customvince.

Tako Bolt

Voice-over voor animaties en regisseur van video-opnames op locatie, eigenaar van audiovisueel productiebedrijf TBAV (Tako Bolt audiovisueel).

Vico van den Eventuin

Ervaren ontwikkelaar van e-learning en mobile learning. Plaatsvervangend hoofd van de sectie E-learning Productie bij het ministerie van Defensie.

Dirk van Gerven

Talentvol onderwijskundig auteur en e-learningbouwer (E-learning Maatwerk). Een van de auteurs van ons e-learningprogramma voor EMO op de Maasvlakte.

Alex de Graaf

Alex de Graaf (FreshFrames) is vormgever, animator en illustrator. Heeft jarenlange ervaring als ontwikkelaar van serious games.

Robert Kraak

Ervaren cameraman die al onze videoproducties en -instructies verzorgt. Werkte jarenlang bij RTV Rijnmond en RTV Dordrecht.

Erik Lemmers

Presentator en inspreker van voice-overteksten van animaties en video’s. Werkt als presentator en programmamaker bij RTV Rijnmond.

Melina Wiebes

Melina Wiebes (MWrite) is technisch documentatiespecialist, technisch auteur en onderwijskundig ontwikkelaar.

Hakan Polat

Hakan is een ervaren e-learningbouwer. Hij heet veel kennis van platforms als aNewSpring en Procademy en kan uitstekend overweg met de programma's Storyline, Rise en Captivate.

Maartje de Jonge

Maartje de Jonge (HOP learning) is onderwijskundige en ontwikkelde opleidingen voor o.a. de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond.

Michiel Jansen

Auteur, redacteur, eindredacteur en vertaler. Werkt net zo makkelijk aan een lesmethode Engels als aan een e-learningprogramma voor stuwadoors.

Joost Jutten

E-learningbouwer: werkt graag met Articulate Storyline, H5P en het auteursprogramma van aNewSpring.

Oscar Nijst

Oscar Nijst (ONEC) is een alleskunner: e-learningbouwer, onderwijskundig ontwikkelaar, 360 graden-fotograaf en kilometervreter.

Marcel van den Oever werkt met passie en voelt een grote verantwoordelijkheid voor kwaliteit. Dit resulteert in prachtige, waardevolle producten. Fijn samenwerken!

Jan van Wonderen
Oprichter Faqta

Vierboom & Partners ontwerpt en ontwikkelt al 25 jaar opleidingstrajecten voor het bedrijfsleven. Marcel van den Oever is een van de partners waarmee ik met veel plezier samenwerk. Hij is deskundig, verdiept zich in het bedrijf en de klant en levert concrete adviezen af, waar de opdrachtgever werkelijk wat aan heeft.

Frits Vierboom
Vierboom & Partners

Marcel van den Oever: excellent en zeer ervaren in zijn vak, zeer prettig om mee samen te werken, effectieve en adequate communicatie, betrouwbaar in planningen, kent de processen. Kortom: benaderen, je krijgt geen spijt!

Nicolette Obers
Senior art director

Wij maken aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke bedrijfsopleidingen. Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Contact