Onze werkwijze

Het ontwikkelen van e-learning is een tijdrovende klus. Dit werk nemen wij u graag uit handen. Wij werken op een gestructureerde manier, in samenspraak met u en de gebruikers: uw interne opleiders en andere medewerkers.

Zo werken wij

Kenmerken van onze manier van werken:

  • Gestructureerd: van voorbereiding tot invoering
  • Ook na de invoering blijven wij in de buurt
  • Geen hippe termen of onnodig vakjargon
  • Korte lijntjes en snelle reacties

Voorbereiding

Allereerst gaan wij met u in gesprek. Vorm, inhoud en succes van een opleiding worden mede bepaald door antwoord te krijgen op de volgende vragen: Wat wilt u? Wat zijn de doelen? Wie gaat het materiaal gebruiken? En vooral: wat is de huidige situatie en waar wilt u naar toe? Ook praten wij met eventuele opleiders binnen uw bedrijf. Waar lopen zij tegenaan in de praktijk van alledag?

Realisatie

Zitten u en wij op één lijn? Dan maken wij in overleg met u een 'pilot'. Een pilot geeft een beeld van de opleiding zoals wij die voor ogen hebben. Het is als het ware een dwarsdoorsnede van de e-learning.
Zitten u en wij nog steeds op één lijn? Dan gaan wij aan de slag met de realisatie van de e-learning. Stapje voor stapje en in nauw overleg met u werken wij het concept uit tot een compleet e-learningprogramma.

Invoeren

Is de e-learning opgeleverd? Wij laten u niet achter met de inlogcodes om het verder zelf maar uit te zoeken. Integendeel. Wij helpen u om het programma op de juiste wijze te gebruiken. Heeft u toch nog vragen? U kunt ons altijd bellen. U krijgt direct de verantwoordelijke persoon te spreken. Ook als u nog iets wilt aanpassen, kunnen wij dit snel doorvoeren

Wat maken wij?

Onze e-learning is visueel aantrekkelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Dat maakt het heel geschikt voor mensen die weinig ervaring of affiniteit hebben met (online) leren.

Hoe werken wij?

Het ontwikkelen van e-learning is een tijdrovende klus. Van het vaststellen van de leerinhoud tot het opzetten van een didactische structuur en het ontwikkelen van de juiste leermiddelen.

Wat is onze visie?

Wij geloven in duidelijke taal en gebruiken geen hippe termen of vaag jargon. De ervaring leert dat onze visie uitstekend werkt om uw doel – goed opgeleide mensen – te bereiken.

Marcel van den Oever werkt met passie en voelt een grote verantwoordelijkheid voor kwaliteit. Dit resulteert in prachtige, waardevolle producten. Fijn samenwerken!

Jan van Wonderen
Oprichter Faqta

Vierboom & Partners ontwerpt en ontwikkelt al 25 jaar opleidingstrajecten voor het bedrijfsleven. Marcel van den Oever is een van de partners waarmee ik met veel plezier samenwerk. Hij is deskundig, verdiept zich in het bedrijf en de klant en levert concrete adviezen af, waar de opdrachtgever werkelijk wat aan heeft.

Frits Vierboom
Vierboom & Partners

Marcel van den Oever: excellent en zeer ervaren in zijn vak, zeer prettig om mee samen te werken, effectieve en adequate communicatie, betrouwbaar in planningen, kent de processen. Kortom: benaderen, je krijgt geen spijt!

Nicolette Obers
Senior art director

Wij maken aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke bedrijfsopleidingen. Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Contact