E-learning voor bedrijven

Wij ontwikkelen e-learning voor bedrijven die nieuwe medewerkers willen trainen of ervaren medewerkers een gerichte training of opfriscursus willen geven. Onze aanpak is heel geschikt voor mensen die weinig ervaring of affiniteit hebben met (digitaal) leren.

Onze e-learning

Kenmerken van onze producten:

  • Gebruiksvriendelijk
  • Veel beeld, weinig tekst, hoog informatiegehalte
  • Uitdagende opdrachten
  • Optioneel: eigen leermanagementsysteem

Onze e-learning in beeld

Al onze opleidingen hebben een aantal gemeenschappelijke kenmerken en onderdelen.
Wij kiezen altijd de vorm die het beste aansluit bij het doel dat we willen bereiken.

Tekst

Wij splitsen leerinhoud op in kleine, behapbare deelonderwerpen. Een pagina in een e-learningprogramma bevat relatief weinig tekst (maximaal 75 woorden) en bevat ook altijd een functionele afbeelding die (een deel van) de tekst verduidelijkt. Wij gebruiken nooit ‘plaatjes bij praatjes’: tekst en afbeelding hebben altijd een duidelijke functie.

Presentator

Wij maken in onze e-learning vaak gebruik van een presentator. Gefilmd op locatie of voor een ‘green screen’. De presentator introduceert onderwerpen, sluit onderwerpen af en levert feedback bij opdrachten. Hij of zij zorgt behalve voor structuur ook voor identificatie bij de deelnemers.

Animaties

Het doel van een animatie is altijd het op een concrete manier uitleggen van een abstract proces of gegeven. Het gaat hier meestal om informatie waarvoor je normaal gesproken heel veel geschreven tekst nodig zou hebben.

Video

Wij zetten video in om te laten zien hoe een reeks handelingen moet worden uitgevoerd. Het goede voorbeeld van de expert staat dan centraal. We zetten video onder bepaalde voorwaarden ook in om onveilig of anderszins ongewenst gedrag te laten zien.

Onze e-learning

Onze e-learning is visueel aantrekkelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Dat maakt het heel geschikt voor mensen die weinig ervaring of affiniteit hebben met (online) leren.

Hoe werken wij?

Het ontwikkelen van e-learning is een tijdrovende klus. Van het vaststellen van de leerinhoud tot het opzetten van een didactische structuur en het ontwikkelen van de juiste leermiddelen.

Wat is onze visie?

Wij geloven in duidelijke taal en gebruiken geen hippe termen of vaag jargon. De ervaring leert dat onze visie uitstekend werkt om uw doel – goed opgeleide mensen – te bereiken.

Marcel van den Oever werkt met passie en voelt een grote verantwoordelijkheid voor kwaliteit. Dit resulteert in prachtige, waardevolle producten. Fijn samenwerken!

Jan van Wonderen
Oprichter Faqta

Vierboom & Partners ontwerpt en ontwikkelt al 25 jaar opleidingstrajecten voor het bedrijfsleven. Marcel van den Oever is een van de partners waarmee ik met veel plezier samenwerk. Hij is deskundig, verdiept zich in het bedrijf en de klant en levert concrete adviezen af, waar de opdrachtgever werkelijk wat aan heeft.

Frits Vierboom
Vierboom & Partners

Marcel van den Oever: excellent en zeer ervaren in zijn vak, zeer prettig om mee samen te werken, effectieve en adequate communicatie, betrouwbaar in planningen, kent de processen. Kortom: benaderen, je krijgt geen spijt!

Nicolette Obers
Senior art director

Wij maken aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke bedrijfsopleidingen. Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Contact