Diensten

Van den Oever Opleidingen ontwikkelt e-learning voor bedrijven en beroepsonderwijs. Heeft u nog geen opleidingsmateriaal of wilt u bestaand opleidingsmateriaal omzetten naar e-learning? Wij helpen u graag.

Hier staan wij voor

Dit is de kern van onze producten en onze service:

  • Aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke e-learning
  • Begeleiding van start tot oplevering en daarna
  • Duidelijke taal en geen hippe termen of vaag jargon

Onze e-learning

De makers van het televisieprogramma Next Level van RTL Z brachten een bezoek aan ons kantoor in Dordrecht. In de uitzending over dienstverlening en techniek vertelden wij over onze werkzaamheden, onze doelgroep en onze aanpak.

Wat maken wij?

Onze e-learning is visueel aantrekkelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Dat maakt het heel geschikt voor mensen die weinig ervaring of affiniteit hebben met (online) leren.

Hoe werken wij?

Het ontwikkelen van e-learning is een tijdrovende klus. Van het vaststellen van de leerinhoud tot het opzetten van een didactische structuur en het ontwikkelen van de juiste leermiddelen.

Wat is onze visie?

Wij geloven in duidelijke taal en gebruiken geen hippe termen of vaag jargon. De ervaring leert dat onze visie uitstekend werkt om uw doel – goed opgeleide mensen – te bereiken.

Marcel van den Oever werkt met passie en voelt een grote verantwoordelijkheid voor kwaliteit. Dit resulteert in prachtige, waardevolle producten. Fijn samenwerken!

Jan van Wonderen
Oprichter Faqta

Vierboom & Partners ontwerpt en ontwikkelt al 25 jaar opleidingstrajecten voor het bedrijfsleven. Marcel van den Oever is een van de partners waarmee ik met veel plezier samenwerk. Hij is deskundig, verdiept zich in het bedrijf en de klant en levert concrete adviezen af, waar de opdrachtgever werkelijk wat aan heeft.

Frits Vierboom
Vierboom & Partners

Marcel van den Oever: excellent en zeer ervaren in zijn vak, zeer prettig om mee samen te werken, effectieve en adequate communicatie, betrouwbaar in planningen, kent de processen. Kortom: benaderen, je krijgt geen spijt!

Nicolette Obers
Senior art director

Wij maken aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke bedrijfsopleidingen. Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Contact